Eiga

start 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
type realfilm anime
land hongkong japan kina
sydkorea thailand andre
genre action drama eventyr
gyser komedie romance
sci-fi thriller
snit
* * * * * *
søg i
sorter

bad guy***---
En småforbryder får øje på en smuk, kvindelig studerende på gaden, og beslutter sig for at smadre hendes trygge tilværelse og lokke hende ud i et liv med prostitution. Provokerende drama fra Kim Ki-duk. Bad Guy (Sydkorea, 2002)
bow, the**----
Den uhyre produktive koreanske instruktør Kim Ki-duk er igen stukket til søs med denne beretning om en ældre mand og hans kommende teenagebrud, der lever i fred og idyl ombord på en fiskekutter, indtil en ung mand kommer forbi. The Bow (Sydkorea, 2005)
coast guard, the**/---
Soldaten Kang er sat til at bevogte en del af den sydkoreanske kyststrækning. Efter solnedgang skal alle på stranden betragtes som nordkoreanske spioner, der skal skydes. Også et fordrukkent kærestepar. Drama om skyldfølelse. The Coast Guard (Sydkorea, 2002)
forår, sommer, efterår, vinter... og forår****/-
Hver årstid svarer til en livsfase i en ung munkelærlings liv. Han bor sammen med en ældre munk i en flydende pavillon, midt i en sø. En pige dukker op og forvirrer lærlingen. Romantisk drama om forelskelse, jalousi, had og sorg. Forår, Sommer, Efterår, Vinter... Og Forår (Sydkorea, 2003)
isle, the****--
Omkring en sø udlejer en kvinde små flydende hytter til lystfiskere. Hun involverer sig en dag med en mand, som er på flugt fra noget. Ekstremt provokerende drama fra Kim Ki-duk, der ligesom Bad Guy er næsten uden dialog.  The Isle (Sydkorea, 2000)
samaritan girl***/--
To veninder vil på en rejse til Europa. For at få råd til turen, prostituerer den ene sig selv. Hendes selvmord ender med, at den anden går i seng med de samme kunder, så hun kan føle sig tættere på den afdøde veninde. Chokerende drama. Samaritan Girl (Sydkorea, 2004)
tomme huse***/--
En ung mand strejfer omkring for at finde tomme huse. Han bryder ind og passer daglige gøremål, som boede han der selv. Stjæler ingenting. En dag flygter han med en voldsramt kvinde fra et af husene. Drama, romance og spøgelseshistorie.
 Tomme Huse (Sydkorea, 2004)